sunnuntai 31. toukokuuta 2015

22.5. Koulukisat

Viime viikon perjantaina Kiviojalla oli tallin harjoituskoulukisat joihin itsekkin osallistuin Pokemonin kanssa. Luokkana ratsastin Helppo B/ K.N. Special. Rata oli jo ennestään tuttu sillä muutaman kerran aiemminkin kisoissa olen sitä mennyt.



Lähdettiin jo vähän ennen neljää ajelemaan Kiviojalle sillä äiti oli lupautunut veryttelyyn valvojaksi. Ennen omaa luokkaa vietin aikaa Siiri-Maijan ja Viivin kanssa.
Pokemon meni yhden radan ennen miuta joten miulle ei jäänyt senkään kanssa muuta kuin suitsien vaihtaminen toisiin.



Verryttelyssä Pokemon oli alkuun vähän kuuma, mutta rauhoittui nopeasti. Tein samoja asioita kuin radallakin. Muutamia pysähdyksiä, voltteja, loivia kiemurauria ja siirtymiä.Seuraavaksi päästiinkin siirtymään jo radalle.

 

Radalla Poksu oli muuten aika hyväntuntuinen, jos ei pientä väsymystä lasketa. Avut menivät kuitenkin hyvin läpi ja poni malttoi seistä pysähdyksissä ja odottaa laukannostoa. Radasta jäi tosi hyvä fiilis ja sijoituskin tuli! Hieno 2. sija. Olen kyllä ylpeä ponista. Vuosi kohta harjoiteltu ja viimein tuotti tulosta kisaratojenkin suhteen. Toivottavasti sama meno jatkuu.





Kuvat: Sonja S, Viivi Va, Viivi Vil, Iiris H.

4 kommenttia:

  1. Kuka oli Ykköne ja kolmone jne. Jne???:-)
    Siul on joteki sellane et Ku meet Poksun selkää ni näytätte ihan täydelliseltä parilta♥♡ Kaua oot ratsastanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♡ Olen ratsastanut tällä hetkellä tunneilla ja säännöllisesti n. 5 vuotta ja epäsäännöllisesti 5- tai 6- vuotiaasta asti. En täällä blogin puolella viitsi alkaa nimiä sen kummemmin kertomaan.

      Poista
    2. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♡ Olen ratsastanut tällä hetkellä tunneilla ja säännöllisesti n. 5 vuotta ja epäsäännöllisesti 5- tai 6- vuotiaasta asti. En täällä blogin puolella viitsi alkaa nimiä sen kummemmin kertomaan.

      Poista
    3. Voi kiitos ihanasta kommentista! ♡ Olen ratsastanut tällä hetkellä tunneilla ja säännöllisesti n. 5 vuotta ja epäsäännöllisesti 5- tai 6- vuotiaasta asti. En täällä blogin puolella viitsi alkaa nimiä sen kummemmin kertomaan.

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)