torstai 7. toukokuuta 2015

Muuttoponi

On ollut taas kaikenlaisia kiireitä joiden vuoksi en ole konetta ehtinyt avaamaan vähään aikaan, pahoitteluni siis tauosta.
Joka tapauksessa poni muutti siis maanantaina meille takaisin kotiin. Se on talveksi mennyt aina naapurimme talliin asustelemaan ja kesäksi muuttanut takaisin meille, pellon toiselle puolelle. Pakko sanoa että on kyllä todella kätevää kun poni on omassa pihassa.

Tuollaisen pikkuponin muuttaminen on tosi helppoa! Isommilla hepoilla tuntuu että sitä tavaraa tulee vaan jatkuvasti lisää ja joutuu vaikka kuinka monta kertaa ajamaan edestakaisin, tuollaisella pikkuponilla selviät kertareissulla ja kaikki tavarat mahtuvat kaikkine rehuämpäreineen takakonttiin. Ponilla kun on kaikki niin pientä... Pakko sanoa kuitenkin että on meille näköjään vähän ylimääräistäkin tavaraa kertynyt jossain vaiheessa. Löysin ponilta yhteensä 6 riimua ja useita riimunnaruja, 5 satulahuopaa ja kauhean kasan pinteleitä. Voisi noistakin ylimääräisistä joskus hankkiutua vaikka eroon.

Äiti kuitenkin otti siis kaikki tavarat autoon, Elsa otti ponin ja minä vedin ponin kärryt kotiin. Ohikulkijat varmaan ajattelivat että mikä kylähullu tuokin on kun pitkin teitä juoksee tyhjien kärryjen kanssa... :D

Poni asuu kesäisin pienessä tallissa joka on itsetehty vanhasta autotallista.

Kotona jäätiin Elsan kanssa vielä järjestelemään tallia muutamaksi tunniksi ja siivoilemaan paikkoja, poni pääsi sillä välin laiduntamaan.




Tuotiin myös Jusu hetkeksi meidän pihalle syömään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)