lauantai 2. toukokuuta 2015

Sateinen maastolenkki ja puhiseva poni

Tänään oli sateinen ja harmaa päivä, joka kyllä iltaan kohti näköjään kirkastui.
Minulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa käydä linjoilla katsomassa Jusun kanssa muutamia metsäpolkuja ja että pääsisikö niitä pitkin mihinkään tai löytäisikö uusia maastolenkkejä. Tänään oli sitten rankkasateesta huolimatta pakko suunnata tutkiskelemaan.

Lähdin ensin pienelle hiekkatielle joka meni metsään päin. Harmittaa kyllä etten ketään kuvaajaa saanut paikalle, sieltä olisi saanut kivoja kuvia. Jusu kävi jo tässä kohtaa todella kuumana ja puhisi ja tanssi lähes paikallaan koko ajan. Kävi kyllä jo mielessä että siellä pusikossa on varmaan joku hirvi tai karhu, meillä päin kun niitä vielä liikkuu näin keväisin paljon. Päätin kuitenkin jatkaa matkaa vielä eteenpäin. Kuljin metsätietä ensin jonkun matkaa kunnes tuli risteys. Risteyksessä olisi voinut kääntyä joko metsään päin tai hakkuualueelle.
Hakkuualueelle en kuitenkaan viitsinyt lähteä, ja metsään ei olisi varmaan yksin rohkeus riittänyt, jos siellä olisikin ollut jotain villieläimiä...
Käännyttiin siis takaisin kotiinpäin.

Voin rehellisesti sanoa että ihan ilman mitään kunnon syytä Jusu ei noin kuumana kävisi. Kotimatkankin nimittäin steppasi vain paikallaan ja puhisi kuin lohikäärme. Luultavasti siellä metsässä sitten jotain oli.

Kuvia ei siis metsästä ole, mutta laitan tähän nyt muutaman päivän vanhoja kuvia, ettei ihan kuvattomaksi jäisi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)