maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pokemon is here!

Viime keskiviikkona napattiin Pokemon koppiin ja ajeltiin tänne meille.



Poksu käveli oikein kiltisti koppiin ja matka sujui rauhallisesti. Perille päästyämme Pokemon hörhötteli ja hypähteli vähän aikaa, mutta tarhaan päästyä rauhoittui nopeasti. Oli ilmeisesti vähän hämillään muutosta. Vesi maistui onneksi heti, sillä jotkut hepathan eivät juo uudessa paikassa alkuun ollenkaan. Pokemon oli vielä tunnin ajan tarhassa jonka jälkeen haettiin sisälle.



Seuraavana päivänä menin jo aamulla tekemään tallihommia ja siivoilemaan tarhaa sekä rapsuttelemaan ponia.Illemmalla käytiin kentällä vähän pyörähtämässä ja mentiin ihan kevyesti. Keskityttiin enimmäkseen siihen että poni ravaisi rentona eteenpäin. 



Toissapäivänä vedettiin sitten jo ihan kunnon treenit. Harjoiteltiin ympyröitä, laukan nostoja, siirtymiä ja kaarevia uria. Poksu oli kyllä taas kerran tosi hyvä!



Eilen ratsastin itsenäisesti taas vähän kevyemmän treenin. Samoja asioita kuin toissapäivänä, mutta kevennetysti. Syöttelin poksua pihalla n. 1h.













12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihmettelen kyllä mistä anonyymi on saanut päähänsä että vedän ponia suusta. Vaikka yhdessä kuvassa saattaisi siltä näyttää, mistäs tiedät jos poni onkin juuri vetämässä päätä alas? Yhden kuvan perusteella ei voi siis sanoa mitään jonkun ratsastuksesta.

      Poista
  2. Matilda ei vedä suusta. Hienosti meette, ei uskois että pni on jalostusori kun ei liiettä löydy, vai ettek vielä oo edenneet nii pitkälle et kulkisitte peränannossa. Muuten tosi nätti poni ja kiva paita, toivottavasti et ota tätä pahalla vaan rakentavana kommenttina. Alat olemaan jo iso ponille, hyvin se kyllä tän kesän menee. Oot tosi taitava ratsastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pokemon kasaa itsensä tosi helposti semmoseen pakettiin ja liikkuu vain ylöspäin sekä menee kuolaimen alle joten meillä on nyt enemminkin tavoitteena saada poni kulkemaan vaan rennosti eteenpäin ja mielummin sitten vaikka kaulakin vähän pidempänä jos rentoutuminen sitä vaatii. Ja kyllä sitä liikettäkin löytyy, vaikkei kuvissa siltä ehkä näyttäisikään.

      Poista
  3. Meetkö jo kansallisella tasolla? Ratsatat ihan mielettömän hyvin ja on kaksi eri asiaa pitää tuntuma suuhun kuin vetää. Upea istunta! Kai siulla on koulutusessa joki hevonen? Älä vain sano että seurakisoja kiertelet, kun on noin magee istunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan seurakisoja olen tähän mennessä mennyt. Nyt on kyllä alueluvatkin hankittu mutta sopivia kisoja on tällä hetkellä vähän heikosti. Koulutuksessa miulla ei kyllä ole mitään heppaa, jos vaikka joskus sitten. Kiitos! :)

      Poista
  4. Kiva postaus, ajattelin ehdottaa että jos tekisit sellasen istunta postauksen ni kertoisit omasta istunnasta ja omasta ratsastus tasosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yhessä vaiheessa meinasin senkin jo tehä mutta sitten se vähän jäi. Mutta pistetään mietintään!

      Poista
  5. Ihana postaus! Oon koko aja luullu et pokemon on jotekkii tosi vaikee tai et se on sellane pomottelia, mut tuohn on tosi kiltti. Ja hyvin ratsatat! Paljon Pokemonin säkä korkeus on? Se näyttää kyllä siulle vähä pieneltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onhan Pokemon tietysti orimainen ja kyllä sitä saa välillä komentaa mutta useimmiten se on kyllä harvinaisen fiksu oriksi. Pokemon on 123cm korkea.

      Poista
  6. Sie saat Poksun menee niin ihanasti. Oon mlkei kateellinne siulle. Ja miulla on hirvee ikäväki Poksuu. T:Tiedät varmaa kuka (siiri)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, vaikka paljonhan tässä on ehditykkin jo vuoden aikana harjoitella. (:

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)