keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11. Luukku

Arvaattekos mitä tämänpäivän luukusta tulee:)? Arvoituksia ja vitsejä tietenkiin hevosiin liittyen! Pistän joku päivä vastaukset ja kommentoikaa kaikkiin joihin vaan edes jotain keksitte niin vastaus. Ja älkää luntatko mistään vaikka pystyisittekin.

 1. Arvoitus
Mies halusi ostaa hevosen. Hän meni suorinta tietä hevoskauppaan, jossa hän sanoi myyjälle, etta hän halusi turvallisen hevosen. No, hevoskauppias suositteli miehelle erästä kimoa ruunahevosta. Mies päätti ottaa sen. Muutaman päivän kuluttua mies sanoi hevoskauppiaalle, että kyseinen hevonen ei ollut hänen vaatimustensa mukainen, vaan heitti hänet monta kertaa alas selästä. Myyjä sanoi, että hän ei valehdellut, että se olisi miehen vaatimusten mukainen. Miten se oli mahdollista?

Vitsi:
Mies vei nuoren orinsa hevosnäytteyyn. Vuoron tultua tuomari alkoi arvostella: Maha roikkuu, suuret korvat, paksut jalat ja pitkä leuka.Silloin miehen vaimo kimpaantui ja huusi katsomosta: Arvostele hevosta, älä miestä!

Vitsi:
Tyttö juoksee talliin henki kurkussa. -Hevonen söi raipan! - Mitä? -Hevonen söi raipan! -Mites siinä niin kävi? -Nokun käsikirjassa sanottiin, että jos hevonen ei ravaa, niin sen täytyy antaa maistaa raippaa.

2. Arvoitus:
Ei ole hevonen tai ratsastaja, vaan jotain siltä väliltä. Mikä se on?

3.Arvoitus:
Millaisella hevosella vampyyrit ratsastavat?

4.Arvoitus:
Montako porkkanaa hevonen voi syödä tyhjään mahaan?

Vitsi:
Tämä tamma on kyllä huippuhevonen! Se on hävinnyt kisoissakin vain kerran. -Onko se monestikin osallistunut niihin? -Vain kerran...

Vitsi:
Maanviljeliä kysyi tytöltä: -Oletko koskaan nähnyt hevosen syntymää? -En, mutta se olisi kyllä tosi jännää. Maanviljeliä sanoi: -Se on hienoa. Ensin tulee pää, sitten etujalat, sen jälkeen loppuruumis ja viimeisenä takajalat. Tyttö tokaisi: -Vautsi! Kuka sitten laittaa kaikki osat yhteen?

5.Arvoitus:
Mikä hevonen liikkuu vain ratsastajan voimalla?

Vitsi:
Poika esitteli ylpeänä uutta mopoaan ja sanoi tytöille: -Hankkikaa tekin nyt mopot! Toinen tyttö vastasi: -No mutta onhan mulla... Poika kysyi merkkiä. Tyttö tokaisi siihen: -Kauramopot LV ja SH.

Vitsi:
Mistä tietää että hevoset ovat fiksumpia kuin ihmiset? -Laita kahdeksan hevosta juoksemaan ympyrää ja tuhansia ihmisiä tulee paikalle katsomaan. Laita kahdeksan ihmistä juoksemaan ympyrää ja yksikään hevonen ei tule katsomaan.

Eli kommentoikaahan kaikkiin arvoituksiin vastaukset. Oikeat kerron huomenna illalla:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)