tiistai 10. joulukuuta 2013

10. Luukku

Heei! Miulla on nyt monta päivää ollut todella hyvä kalenteripostausidea mutta en ole saanut toteutettua... Ja nyt aluksi on kaikki tylsimmät luukut koska tallillekkin kerkeän aina niin myöhään niin kuviakaan ei tule. Ja kuvattomat postaukset ovat tylsiä joten pakko keksiä jotakin johon ei tarvitse kuvia. Eli tänään on aiheena ihan heijastimet. Sinänsä tylsä postausidea mutta kuitenkin todella tärkeä!
-Heijastimet-
  • Heijastimet ovat tärkeitä varsinkin näin talviaikaan koska on pimeää eikä ratsastajia, pyöräilijöitä, lenkkeilijöitä tai mitään muutakaan näy kunnolla ellei ole heijastimia! 
  • Heijastimet voivat pelastaa monista vaaratilanteista ja ne ovat usein halpojakin. Tai ainakin aika halpoja. Tietenkään hinta ei paljoa ratkaise kunhan saa hyvät heijastimet.
  • Itsekkin käytän aina maastoillessa heijastimia ja paljon. Tänäänkin kun kävin maastossa minulla oli molemmissa käsissä heijastimet, heijastinliivi, housuissa ja takissa oli heijastimet, kengissä oli heijastimet. Jusulla oli molemmissa etujaloissa heijastimet, heijastin rintaremmi ja heijastin loimi. Emmalla ja Ruusalla oli vielä hiukan enemmän heijastimia.
  • Heijastimiakin on onneksi monenvärisiä joten tälläisillekkin ketkä keräävät esim tiettyä väriä shettikselleen(kröhöm...en ainakaan minä...) pitäisi löytyä mieluisan värinenkin. Heijastimia on monia ja itse tiedän ainakin:
-rintaremmiheijastin X
-jalkaheijastin X
-ratsastusloimiheijastin X
-heijastinpäitset X
-heijastin bootsit
-heijastin suojat
-heijastinsatulahuopa
-heijastinliivi X
-käsi ja jalka heijastimet X
-kypärä heijastimet
-jalustinheijastimet X
-suitsiheijastimet X
 -Häntäheijastin X

Merkaan nyt noista ne joita minulla on tai joita käytän. 
Ja kuten huomaatte minulla on aika paljon noista tai käytän aika paljon noita jotka merkkasin. Loppuun pistän vielä muutaman kuvan ja katsotaan joskos nyt loppuviikosta tulisi ihan tuoreitakin kuvia tallilta;). Ja vielä että muistakaapas nyt niitä heijastimia käyttää!
 
 
Bootsit
Produktbild
Heijastinliivi
Produktbild
Jalustinheijastin
 
ProduktbildProduktbildProduktbild
Rintaremmiheijastin, Ratsastusloimi, ja Heijastinsuojat
 
 
Häntäheijastin
 

2 kommenttia:

  1. Hei tää oli hyvä vinkki kaikille! Miulla on Poni-heijastin! :)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)