lauantai 27. helmikuuta 2016

Peltorallia

Keskiviikkona pääsin taas pitkästä aikaa Poksun kyytiin. Tai no miten sen pitkästä aikaa ottaa... Joillekkin se tarkoittaa ehkä puolta vuotta mutta tässä tapauksessa se on siis neljä viikkoa. Menin siis kuitenkin Poksulla. Pami oli suunnitellut että otetaan alkuverkat kentällä ja lähdetään sitten pellolle rallittelemaan.

Tehtiin tuttuun tapaan muutamat voltit alkuun käynnissä ja sitten kevyessäravissa. Mitään hirmu speciaal juttuja ei keskiviikkona tehty. Jatkettiin nostamalla jalustimet kaulalle ja tekemällä edelleen voltteja ja kolmikaarista keventäen ILMAN jalustimia. Täytyy sanoa että siinä useamman minuutin ravailun jälkeen jalat kyllä totisesti huusivat hoosiannaa. Poksu oli kuitenkin oikein hieno. Alkuun sai pyytää vähän pohkeella ravia eteenpäin ja koko ajan piti tietysti olla tarkkana ettei painu kuolaimen alle niin kuin on taipumusta, mutta muuten meni kyllä hienosti. Ravi oli todella hyvän tuntuista.
Ravailujen jälkeen otettiin jalustimet takaisin jalkaan ja alettiin ottamaan laukkaa.
 
Kaikki kuvat c) Iina 

Nostettiin laukka ravin kautta kevyestä istunnasta ja annettiin vaan ponien laukata rennosti eteenpäin. Poksu oli ihan innoissaan koko ajan ja ensimmäisessä nostossa taisi vähän takapääkin lentää. :D Laukkailtiin siinä jonkun aikaa ja tehtiin omaan tahtiin pääty-ympyröitä. Seuraavaksi saatiin ohjeeksi koota laukkaa niin, että heppa laukkaisi melkein paikoillaan. Meidän kohdalla tämä onnistui välillä hyvin ja välillä homma meinasi levitä totaalisesti. Otettiin vielä muutaman kerran temponmuutoksia laukassa ja siirryttiin suoraan laukasta käyntiin.


Kun oltiin  molempiin suuntiin ehditty laukkailemaan otettiin hetki käyntiä että hepat saisivat vähän hengähtää ennen pellolle lähtöä. Lähdettiin kävelemään pellolle päin.


Käytiin ensin kiertämässä pieni lenkki käynnissä ja sitten alettiin tulemaan yksitellen. Käveltiin Poksun kanssa aina pieni mäki alas, nostettiin ravi ja siitä laukka. Poksu lähti ihan pyytämättäkin menemään täysiä ja annoin vaan lisää ohjaa ja nousin kevyeeseen istuntaan. Tultiin sama rundi kaksi kertaa. Poksu olisi varmaan jaksanut ihan helposti vielä kolmannenkin kerran, mutta lopetettiin sitten siihen. Käytiin vielä ravaamassa koko kierros yhden kerran ja sitten suunta kohti tallia.

Poksu oli hieno!







3 kommenttia:

  1. Kivasti kirjoitettu postaus ja hienoja kuvia! Myö käytiin kans vähä rallittelemassa pellolla viime tunnilla ja täytyy sanoa et on se kyllä mukavaa vaihtelua kentällä ratsasteluun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli itselläkin ensimmäinen kerta koko talvena ja pakko sanoa että aina yhtä hauskaa! :)

      Poista
  2. Poker Tournaments, Promotions and Poker Tournaments - JTM Hub
    Join today to get a 순천 출장마사지 chance to play Poker Tournaments, Promotions, and Poker Tournaments. 논산 출장샵 Sign-up today and 대전광역 출장안마 claim 천안 출장샵 your 충청북도 출장샵 welcome bonus and

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)