sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Keväisiä kuulumisia

Ihanaa, kevät on täällä! Aurinko paistaa, lumet sulaa ja joka paikka on  täynnä irtokarvoja. Ratsastustunti- ja valmennuspostausten ohella muut perus kuulumispostaukset on meinanneet jäädä, joten olisiko nyt aika katsastaa mitä meille kuuluu. Pieni varoituksen sananen, postauksen  kuvat ovat puhelinlaatua, joten älkää repikö silmiänne päästä tai järkyttykö pahasti.



Ruusa on pikkuhiljaa päässyt palailemaan saikulta ja ollaan käyty kävelemässä joka päivä pohjien vain salliessa. Huomaa että ponimummollakin alkaa olemaan kevättä rinnassa kun muutaman kerran on tullut kesken lenkin yksin ilman taluttajaa hirveää tänttäränttäntää- laukkaa tallipihaan. Alla olevassa kuvassa kertaillaan espanjalaisen käynnin alkeita taas pitkästä aikaa. Voin senkin edistymisestä tänne joskus raportoida jotain tarkemmin jos ketään kiinnostaa.



Mulla, niinkuin monella muullakin heppabloggaajalla tai  ratsastajalla on nyt kevään tultua iskenyt pienoinen treenikärpänen. Ajan salliessa olenkin käynyt juoksentelemassa ja hiihtämässä. Mukavaa ja hyödyllistä liikuntaa ratsastuksen lisäksi ja  taitojen edistymiseksi! Tähän liittyen oon tehnyt nyt myös aika usein maitorahka pirtelöitä joihin olen sitten lisännyt marjoja tai hedelmiä. Ylläolevassa kuvassa on maitorahka-mustikka-punaviinimarja pirtelö.


Jusun kanssa ollaan käyty aina silloin tällöin naapuritallin maneesissa humputtelemassa. Ollaan uskaltauduttu ottamaan jo vähän enemmän ravia ja oikeastaan juuri tänään otettiin myös ensimmäiset laukannostot yli puolen vuoden tauon jälkeen.  Heppa ja kuski olivat molemmat sen jälkeen innosta pinkeinä ja taisi Jusulla nostoissa takapääkin vähän nousta. :D Mutta ymmärrettäväähän se on jos ei ole yli puoleen vuoteen päässyt  kunnolla laukkailemaan.
Muutama viikko sitten ostin nämä kauan haaveilemani ratsastushousut. Sain kuulla jo viimekesänä että tälläisiä olisi tulossa ja siitä asti odottanut tunnollisesti että pääsisi ostamaan. Voitte vain arvata onko välillä ollut vaikea malttaa. Nämä on b//vertigon kevään&kesän 2016 mallistoa ja näissä on kuten kuvassa näkyy grippi paikat. Gripit eivät tule ihan ylös asti, vaan päättyvät yläreiteen. Näiden kangas on ilmeisesti jotain aika uutta materiaalia, ja voin sanoa että ovat jalassa ihanat! Todella joustavat mutta kuitenkin tukevat ja napakat ja gripit pitävät sopivasti. Lisäksi plussaa noista sivussa olevista yksityiskohdista, tuovat kivasti lisä sporttisuutta. Näitä ei muistaakseni ole muissa väreissa kuin tummansinisenä, mutta omaa silmää väri ainakin miellyttää kovasti. Kuvassa näyttävät vaaleammilta kuin oikeasti ovat.



Chilillä olen edelleen käynyt ratsastelemassa. Ollaan päästy yli syksyisestä ''takapakista'' ja ohitettukkin jo se taso, missä silloin parhaimmillaan oltiin. Viime perjantaina tehtiin jo laukanvaihtoja käynnin kautta hallitusti, mikä tarkoittaa meidän kohdalla oikeasti edistystä.


Kaiken heppailun ja ulkoilun ohella on tärkeää muistaa rentoutua. Lähiaikoina on tullut luettua vaihteeksi taas tosi paljon ja parhaillaan minulla on menossa Rick Yanceyn 5. Aalto. Suosittelen! Lukumaku on omaksi yllätyksekseni muuttunut viimeaikoina enemmän tieteiskirjallisuuden ja scifin suuntaan. En olisi ikinä uskonut niin käyvän, mutta ilmeisesti kaikki on mahdollista.


Mistä huomaa että kevät on tullut? -Irtokarvoja on jokapaikassa. 


Välillä ollaan käyty Jusun kanssa harrastamassa hankitreeniä. Yllä olevassa kuvassa olemme harrastamassa edellä mainittua, mutta tyhmä kuski ei ajatellut hommaa loppuun. Hanki oli liian upottavaa ja kuvassa näky lopputulos. Uusittiin myös meidän  ''kengän irrotus- ennätys'', kaksi irtokenkää kahdessa viikossa. Miten meni näin niinkuin omasta mielestä?


Tämmöistä meille siis kuuluu. Kaikin puolin hyvää. 
Postauksessa oli ripaus myös lifestyleä joten mitä olette mieltä; Haluaisitteko että sopivan aiheen sattuessa kohdalle täällä blogissa ilmestyisi myös välillä lifestyle tyyppisiä postauksia vai luetteko mielummin pelkkiä hevospostauksia? Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteenne. Voitte siten itsekkin vaikuttaa jollain tavalla mahdollisesti blogin sisältöön.

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)! Itse luen mielellään myös lifestyle postauksia ja on se kivaa vaihtelua heppa postauksien lomassa :D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itselläni on sama että silloin lifestyle postaukset heppablogissa ovat kivaa lisää. :) Mukava jos muutkin ajattelevat näin.

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)