keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Aurinko paistaa risukasaankin

Tänään ei ollut heppailujen suhteen kovin hyvä päivä, vaikka Anni yllättikin tunnilla. Tapahtui muutamia hieman ikävempiä asioita joista en täällä blogin puolella  kuitenkaan halua puhua. Tietäjät tietää, lopuille ei kerrota.  Lopulta yksi asia johti toiseen ja sain kuulla meneväni tunnilla Annilla. Mitään hirveitä ennakkoluuloja ei tällä kertaa ponista ollut. Olin vain ihan että; Ok, Annilla siis.

Koko tunti oli aika istunta painotteinen ja Pami kertoi paljon pikku kikkoja millä istuntaa voi parantaa. Availtiin mm. lonkkia ja seistiin suorana jalustimilla tasapainoa etsien. Annilla en ollut pitkään aikaan mennyt muuten kuin ilman satulaa leikkitunnin, mutta sitä ei lasketa, joten alkuun oli aika hakusessa miten poni toimiikaan ja mitä siellä kyydissä pitää tehdä että saa avut hyvin läpi ja ponin kunnolla pyöreäksi. Tehtiin myös muutamia väistöjä ja verkkalaukkaa. Koitin ratsastaa Annia niin kuin Pami neuvoi, mutta se ei tehnyt muuta kuin pureutui tiukemmin kuolaimeen, jännitti niskan ja työnsi pään eteen. Kun olin koittanut jo parikymmentä minuuttia sitä siinä taivutella ja jumpata että vähän pyöristyisi, mutta mitään ei tapahtunut olin valmis heittämään hanskat tiskiin.
Jostain onnistuinkuitenkin löytämään sitä yritteliäisyyttä vielä vähän, ja yht'äkkiä kaikki napsahti paikoilleen ja Anni alkoi kulkemaan superkivasti.

Tehtiin vielä lopputunnista väistöjä ja laukka-ympyröitä ja Anni kulki tosi mukavasti. Välillä peräpää vähän tuppasi nousemaan, mutta mitäpä siitä.
Yllätyin lopulta todella positiivisesti kuten Pami oli lupaillutkin ja peruin aiemmat puheeni etten olisi tulossa Kaisan valmennukseen lauantaina. Tämä tuli vielä viimeaikoina tapahtuneisiin asioihin suhteessa todella äkkiä ja itsellekin yllätyksenä ja saattaa kestää hetki että saan ajatuksia selviteltyä. Mutta nyt siis jatkuisi Annin kanssa lauantaina valmennuksen merkeissä. Saa nähdä tuleeko tästä vielä jotain ja jos tulee, niin mitä?

C) Aino T.
 Anni ja Annin varsa C) Aino T.

 Anni C) Aino T.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)