maanantai 28. lokakuuta 2013

Revittelemässä!

Moikka! Käväisin siis eilen illalla Ruusan kanssa naapurissa sänipellolla vähän revittelemässä:). Olin luvannut ponille että sununtaina/lauantaina mennään maastoon mutta meiän maastokaveri ei päässyt joten ei huvittanut yksinään illalla maastoon lähteä. Lisäksi aurinko paistoi aina ajoittain ihanasti pellolle ja saaden sen hohtamaan tosi kauniisti! Otettiin alkukäynnit kun käveltii sinne, siellä ihan vähän ravia ja sitten käyntiä. Piti vähän tutkia että missäs kunnossa se pelto oikein on kun on ollut nyt paljon sadepäiviä. Eihän se tietysti missään huippukunnossa ollut mutta kullä siinä vähän pystyi menemään.

Otettiin muutama tosi reipas laukkapätkä. Pikkusiskon mukaan tuli ainakin yksi pukkikin. Oli hassun tuntuista kun ponin pylly ponppi niin kovaa nii tuntu että olis koko ajan pukittanut:). Ei siinä sitten mitään. Annoin laukkojen välissä ponin kunnolla kävellä koska hengästyi tosi kovasti. Otin vielä vähän ravia pellolla ja sitten lähettiin takas tallille.

Tallilla hoisin ja rapsuttelin ponia<3! Tällänen päivä siis eilen.

(Yritin ladata kuvia mutta blogger ei suostunut lataamaan.)

1 kommentti:

  1. Ihanaa heppailua, tekisipä mieleni myös pellolle laukkailemaan! :) Ehkä meen taas issikkaratsastamaan joskus :) Tuut vaikka joskus tänne helsinkiin ja mennään yhdessä!

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)