perjantai 18. lokakuuta 2013

Lunta, lunta ja syysloma!

Noniin, eli miulla alkoi syysloma jo viime maanantaina ja on kestänyt koko viikon:)! Olen puuhaillut kaikkea hevosten kanssa. Esim. harjoitellut seuraavan viikonlopun kisoihin. Mukavasti sain jostain ihan ensimmäisenä syysloma päivänä vaan jonkun flunssan niin nyt on puol syysloma mennyt kipeenä... Mutta oon siis tallilla puuhaillut enemmän kuin paljon. tehnyt tallihommia, täyttänyt heinäsäkkejä, pessyt varusteita, käynyt maastoilemassa, harjoitellut kisoihin, harjaillut vaan poneja ja jutellut niille.
 
Muistui juuri mieleen että nyt kun kerran kirjoitan Jusustakin niin olisihan sillekkin ihan kiva olla oma sivu. Pitääkin tehdä heti kun kerkiää;).
 
Sitten tuohon lumeen. Eli täällä on ainakin aika paljon paistanut aurinko. Tietysti nyt tänään koko aamu vain satoi ja satoi vettä... Mutta suunilleen tunti sitten kun katoin ulos huomasin että, mitä ihmettä?! Siellähän sataa lunta! Oli tosi kiva yllätys tän harmaan syyskelin jälkeen.
Ei sitä tietenkään vielä ole kuin ehkä sentti maassa mutta on sekin nyt parempi kuin ei mitään!
 
Kuvia miulla on tietyti paljon julkaisemattomia mutta ei yhtään tältä päivältä otettua:). Saatte tyytyä vanhoihin. HUOM. Kaikki on puhelinlaatua...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)