lauantai 19. lokakuuta 2013

Ihana kisapäivä!

Moikka moi! Taaskaan miulla ei ole mitään kuvia. Voin sen sanoa ihan ensimmäiseksi. Mutta siis tänään miulla oli koulukisat Ruusan ja Jusun kanssa. Sää oli aivan loistava. Enimmäkseen aurinkoa, hieman pilviä joissain kohdin. Aamu alkoi sillä että tietenkin heräsin ja menin syömään aamupalaa. Mutta joo, se tuskin ketään kiinnostaa mitä söin;D! Seuraavaksi miulla oli tosi paljon aikaa ennen kuin piti lähteä harjaamaan poneja. Löhöilin vaan kotona ja jännitin. Lähin tallille sitten suunnilleen 11.00.

Otin ensin tarhasta Jusun hoitopaikalle ja rupesin harjailemaan pikkusiskoni kanssa. Jusulle oli aamulla pistetty loimi tarhaan ettei olisi mennyt ihan likaiseksi jos olisi sattunut piehtaroimaan. Jusu olikin sitten aika nopeasti harjattu ja valmis. Sitten vain poni karsinaan odottelemaan ja Ruusa pesupaikalle. Ruusallakin oli loimi, ja onneksi sillä se oli aamulla piehtaroinut tarhassa sillä kaula oli ihan kurassa. Ponin harjaamisessa menikin sitten vähän pidempää vaikka on pienempi muttakun sillä on nyt karvanlähtö ja muutenkin sattuu olemaan hieman likaisempaa sorttia:D...

Kun ponikin oli saatu harjattua pistettiin sekin karsinaan. Mentiin tallitupaan oottelemaan että kello olis vähän enemmä. Ponit kävi ihan hermona. Ruusa potki ja kuopi niin kamalasti että välillä karjuttiin sille tosi kovaa että nyt poni hiljaa!
Ja Jusukin vaikka on yleensä maailman helpoin heppa kaikessa niin sekin ihan pokkana potki välillä seinää. Taitaa näillä hepoillakin olla kisajännitystä;)!

Kun saatiin ponit valmiiksi ja varusteet niskaan lähettiin kävelemään kisapaikalle. Se on siis ihan siinä meidän naapurissa, jos joku ihmetteli:). Kisapaikalla menin aika lyhyen verkan Ruusalla. Poni oli kyllä tosi tahmean tuntuinen eikä olisi jaksanut liikkua... Radalle päästyämme tilanne ei ollut yhtään muuttunut. Rata meni ihan tavallisesti. Tietysti olisi paljon paremminkin voinut mennä ja ihmettelinkin kun palkintojen jaossa oltiin ensimmäisiä koko luokassa! Oli kyllä ihana yllätys<3!

Jusulla menin seuraavana verkkaamaan. Jusu oli taas tahmean vastakohta ja oli niin innoissaan kaikesta että ei yhtään kuunnellut miun apuja. Jusun verkka jäi kamalan lyhyeksi koska oli heti seuraava luokka Ruusan luokan jälkeen. Jäi harmittamaan kun ei keritty kamalasti verkassa mitään kattoa kunnolla. Radalla Jusu oli ihan pörhelö. Juuri ja juuri sain pideltyä käsissä ja hillittyä sen:(. Ensimmäisessä temponlisäyksessa nosti laukan jota ei olisi saanut tehdä. Toinen huono juttu oli kun oltiin käyty harjoittelemassa kentällä juuri rataa toisinpäin ja nyt siis C ja L olivatkin juuri vastakkaisissa päädyissä. Menin radassa ihan sekaisin ja aattelin jo että miut hylätään. Tuomari kuitenkin neuvoi ja pääsin jatkamaan loppurataa joku meni aika huonosti... Se rata jäi vähän harmittamaan mutta onneksi kaikki osallistujat saivat tikkarin ja se pelasti:)!

Lähdettiin tallille ja purettiin ponit. Tallin omistaja oli jättänyt miulle vielä tallin pöydälle ''tallinmestaruuspalkinnon'' joka oli suklaalevy<3! :3 Se pelasti sitten ihan lopullisesti! Tälläinen kisapäivä siis tänään! pahoittelen vielä että kuvia ei tullut mutta ei ollut ketään kuvaamassa kisoissa:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)