sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Estekisat+paras ulkoasu äänestys!

Eli tänään oli estekisat Ratsuniemessä. Aamulla sama aamurutiini kuin eilenkin. Siis, tallille, poni tarhasta, harjaus, ite valmiiksi, poni valmiiksi, kisoihin. Ja aamulla oli niin kamalan kylmä että hyi! Kisat oli tarkoitus pitää kentällä mutta eilen kenttä oli ihan märkä ja muhkurainen joten yöllä kun oli pakkasta se oli jäätynyt. Yöllä tuli siis ihan kunnolla pakkasta ja kenttä jäätyi aivan kovaksi. Ei siinä olisi ollut turvallista mennä, onneksi siirrettiin kisat maneesiin!

Maneesissa menin aika pitkän verkan ja otin muutaman hypyn molempiin suuntiin. Poni oli hieman hitaan tuntuinen mutta kyllä siitä lähti sitten vertymään kun raipalla aluksi muutaman kerran vauhditti:). Radalla poni oli tosi kiva. Nätisti meni joka esteelle ja miunkaan ei kamalasti tarvinnut antaa pohkeita. Itseni hyppytyyliin en niin tyytyväinen ollut mutta saatiin puhdas rata ja sininen ruusuke. Tässä luokassa siis kaikki puhtaan radan saaneet saivat ruusukkeen. Jälkeenpäin miulle selvisi että taisin olla ainut joka meni kokonaan puhtaan radan:)!

Kisojen jälkeen poninhoito ja tarhaan. Sinne jäi mussuttamaan heiniä. Kävin itse katsomassa vielä loppukisat. Piipahdin kotona ja menin Jonnalle ajamaan Lotta shettista. Käytiin sopivan mittainen lenkki. Kivaa oli:)!

Sitten tän postauksen toinen pääaihe. Eli kaikki on huomioinut että tän blogin ulkoasu muuttuu tosi useasti. Siispä nyt on äänestys! Mikä on paras tausta, mikä paras etukuva?
1.

2.  .

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.
Eli laittakaa tuohon kommenttiin mitä äänestätte. Äänestäkää yhtä etukuvaa ja yhtä taustaa :)! Kiitos!

9 kommenttia:

  1. Miusta 5. tai 6. on kivoimmat.

    VastaaPoista
  2. Kaikki on kivoja. 14. ja 16. kivoimmat :) . (vaikea päättää)

    Teillä meni kisat hyvin!!!

    VastaaPoista
  3. 9 ja 14 :) P.S. voisitko postailla useammin? :)

    VastaaPoista
  4. Tausta 15 kuva 5 :) muuten ihan mahtava blogi ! Mäkin käyn kiviojanponitallilla ratsastamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaikille kommenteista:)! Poni-Fani, millä tunnilla käyt ja mikä siun nimi on?

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)