perjantai 29. maaliskuuta 2013

Poniratsastaja&Kavaletit

Kävin tänään tallilla ja mukaan tuli miun kaveri Eerika. Mitään ihmeellistä ei tapahtunut mutta aattelin nyt vain kirjoittaa koska pitkään aikaan ei oo tullut kirjoitettua...  Mentiin tallille ja Eerika haki ponin sisälle. Ponilta lähti karvaa tietenkin taas tosi paljon ja oltiin ihan karvoissa.

Harjailtiin ja sitten pistettiin satulat ja suitset. Mie pistin kypärän ja Eerika piti ponia. Sitten mentiin ulos. Nousin sekään kun oltiin ekana säädetty jalustimet. Mentiin kentälle ja otin pari kiekkaa alkukäyntejä. Nostin ravin ja tein voltteja. Sitten otin laukkaa.


 
 



 

Vähän ajan päästä vaihettiin ja Eerika ratsasti. Tosi söpön näköistä kun pieni tyttö ja poni yhdessä menee tosi hyvin<3. Hyvä Eerika! Eerikakin otti laukkaa jonkin verran ja toiseen suuntaan onnistuikin ihan hyvin mutta toinen suunta hieman tökki. Mutta se oli vasen ja ponille on muutenkin pikkuisen vaikeaa nostaa vasen laukka. Kuvia tulee nyt vähän.

Keskiviikkona miun tunnilla me ei tiietty mutta meidän opettaja kantoi ekana kentälle puomeja. Mie aattelin että me mennään maa puomeja. Sitten se kantoi tolppia. Lopputulos oli kaksi estettä noin 3 mentin välillä toisistaan. Onneksi mie sain ainakin omasta mielestäni tallin parhaan hyppääjän Fionan<3. Se hyppää tosi ihanasti ja on muutenkin tosi kiva. Joskus se hyppää ihan liian kaukanta estettä mutta miuta se ei ainakaan paljoa haittaa.  Fiona on tosi ihana ja hyvä hyppäämään!

Tunnin jälkeen kysyin miun opettajalta että saisinko ensi kerraksi Sunshinen, Jasun tai Ikean ja se sanoi että yrittää muistaa. Mie sanoin että ei haittaa jos ei muista koska aika vaikeaahan ratsastuksen opettajan on viikkoa muistaa kenellä kukakin oppilas haluaa mennä;).

Yritän nyt hieman useammin kirjoitaa tänne mutta saa nähä mitä siitäkin tulee... Nyt meen muokkaamaan blogin ulkoasua:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)