lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kaikki kai kääntyy hyväksi joskus

Juu. Eli saatatte miettiä mitä tolla otsikolla tarkoitan mutta siis saattepa kuulla koko stoorin:)! Kaikki alkoi eilen. Olin pyytänyt ystävääni Eerikaa kanssani tallille. Olin ajatellut hiihtoratsastaa Eerikan kanssa. Eerikalla on oma poni kuitenkin ja se pitää käydä joka, kyllä joka päivä hoitamassa poninsa vaikka on vasta 10 vuotias. No eihän ikä heppa harrastajaa määrää vaan rakkaus hevosiin.
No kuitenkin. Soitin Eerikalle sitten illalla ja kysyin että tuletko siis huomenna miun kaa tallille?
Eerika sanoi että en mä voi tulla koska Salla ja Laura tulee huomenna meiän kaa ratsastamaan. Ja mie tietenkin harmistuin ja suutuin koska Eerika ei enää koskaan ole sen kavereiden kanssa. Sitten sanoin sellaista mitä tänne blogiin ei kehtaa julkaista. En tietenkään kirosanoja vaan muuta tyhmää.

Sitten koko illan mietin että kenens kaa mie meen tallille huomenna. Aamulla soitin ensin Lauralle, Ei. Eeville, Ei. Emmalle, Ei. Kukaan ei voinut tulla miun kaa tallille!!! Sitten äiti sanoi että ne menee ratsastamaan tänään Teijan kanssa yhelle tallille ja että voin tulla mukaan. Tietenkin mie halusin tulla koska silloin pääsisin ainakin ulos heppojen kanssa.

Ei vitsi toi on hyvä vaikkakin jotkut tilanteet ovat pelottavia!XD.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)