lauantai 23. maaliskuuta 2013

Esteitä ja päivittelyä

Mie kävin tiistaina hyppäilemässä ponilla ja kaveri otti kuvia:). Kiitos Laura! Ponilla oli uudet suitset käytössä toista kertaa ja niiden timantit kimmelsivät kilpaa auringon kanssa.

Eli siis tallilla mie opetin Lauraa käyttämään miun kameraa ja sitten ruvettiin ponia harjailemaan. Niinkuin kaikki ponin omistajat jo luultavasti tiesivät, näin keväällä niistä lähtee tajuttomasti karvaa ja eihän tämä miun poni mikään poikkeus ole joten suu, hihat ja joka paikka täynnä karvoja oli kun oltiin harjailtu muutama minuutti!

Kun tultiin kentälle tietenkin ensin ihan tavallisesti mentiin alku käyntejä ja raveja. Sitten ruvettiin tekemään vähän enemmän ja mie muistaakseni tein aika paljon siirtymiä. Otin pari laukan nostoa ennen esteitä.
Tuossa poni ravaa todella hinosti. Jalka eteen ojennettuna:). Voi sitä pikku söpöliiniä<3!
Tässä olisi nyt yksi kuva mutta poistin sen koska kuvanlaatu oli aivan surkea...
Tossa mie hyppään varmaan ekaa estettä. Poni rakastaa hyppiä esteitä joten kieltoja ei ole ainakaan vielä tullut. Eihän sitä tietenkään tiedä mutta uskoisin ainakin että poni ei vaan kiellä. Lyhyesti sanottuna: Se rakastaa esteitä:)!
 
Olen nyt aika monta päivää jäljestä tapahtumista mutta päivittelen nyt niitä( tai ainakin yritän) hieman tiuhempaan tahtiin:). Käykääs muuten Ruusan kaverin Blogissa osoitteessa: Pullea musta.
Tosi hyvä blogi. Hyvä poni ja hyvä kirjoittaja. Mitäs muuten pidätte uudesta ulkoasusta? Kommentoikaa!!!

3 kommenttia:

  1. Ei silleen millään pahalla mutta nimi ja ulkoasu kaikki tavallaan matkittu Pullea Musta-blogista?:( :)

    VastaaPoista
  2. Juu, olet oikeassa. Hieman on matkittu mutta sekin vain siksi että minusta Mirkan blogi on vaan niin sika hieno! ja nimihän sopii miusta aika hyvin tälle blogille. Ja mirkan blogi on Pullea musta eikä Uljas ruskea;).

    VastaaPoista
  3. Niin mutta silti tavallaan "matkittu" nimi :D

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)