sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kisoja, karvoja ja pörröisiä poneja!

Eli ensin siis tämä miun teksti joka on jokaisen kirjoituksen ensimmäinen lause. Anteeksi että en ole pitkään aikaan kirjoittanut... Joo. Nyt yritän päästä pois tosta hokemasta kun kuulin yheltä koulukaverilta et sitä ärsyttää ku kaikki ain kirjoittaa tuollain ensimmäiseksi.

Eli nyt voisin kertoo vähän tästä viikosta!

Kuva on kesältä 2012
Maanantai: Hiihtoloma loppu! Blääh, tosi tylsää... Maanantaina käytiin muistaakseni tallilla ratsastamassa pikkuisella pullukka ponillamme. Laukattiin ja mentiin koulurataa. Harjasin ponia oikein kunnolla, lopputuloksena oli hieman siistimpi pieni poni:).

Tiistai: Koulussa tylsää, kotona tylsää. Ei mitään tekemistä:(!

Keskiviikko: Ratsastustunti! Jee. Menin yhdellä Fionalla joka pukitti ensimmäisen kerran tunnilla (ilmeisesti). Sen jälkeen kotiin palelevien sormien ja tunnottomien varpaiden kera:)!

Torstai: Jos näkisitte kuvan miun ilmestä tietäisitte jo mikä koe meillä on tänään...Arvatkaa kolme kertaa! Englannin koe;(. En oo todellakaan hyvä enkussa joten mitään 10 on todellakin turha haaveilla.

Perjantai: Viimeiset harkat ponilla ennen kisoja. Tosi hyvin meni kaikki tempon lisäykset ja sen sen semmoiset:)! Ja samat karvatupot taas suu täynnä...

Lauantai: Mie menin muin todella hyvälle ystävälle joka myös tuli tänään kisoihin. Leikittiin ulkona tosi paljon ja sisällä tehtiin solmuja narulla toistemme käteen ja niitä sitten auottiin. Yksi iso patja vuorikin sohvan päälle tuli tehtyä...

Sunnuntai: Jees!!! Vihdoin kisat joita mie olen oottannut todella pitkään! Siellä näin myös miun ratsastuksen opettajan, sen todellä hyvän ystäväni ja muita tuttuja:). Meidän luokassa oli 11 osallistujaa ja kaikki saivat ruusukkeen ja sitten vielä viimeiseksi 3 parasta... Ja arvatkaa kuka oli yksi niistä? Mie! Kuvittelin et miulla meni tosi huonosti mutta kýllä se vissiin sitten tuomaraiden mielestä ihan hyvin meni;)! Prosentit oli: 61,52.(kaipa ihan hyvät).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)