lauantai 14. toukokuuta 2016

Julkaisemattomia kuvia

Päivien pidentyessä ja auringon yhä useammin taivaalla pilkahdellessa on helpompi saada paparazzit paikalle. Siitä syystä viimeaikoina on kertynytkin harvinaisen paljon julkaisemattomia kuvia enkä kaikista jaksanut alkaa omia postauksia tekemään, joten; Varoitus, luvassa suuri kuvapläjäys!
 
 Hyppykuvat (c) Riina V.  Koulutreenikuvat (c) Salla L. ?  Piipa- kuvat (c) Viivi V.



 Huhtikuussa hypeltiin Annin kanssa kevään ensimmäiset hypyt. Mukaan mahtui paljon hyviä hyppyjä mutta myös muutama kielto. Annin kanssa korkattiin huhtikuussa myös maastoestekausi onnistuneesti.



Huhtikuussa pääsin vihdoin pitkästä aikaa Poksun kyytiin ja huhtikuun loppu- ja toukokuun alkupuoli treenattiin ahkerasti koulukiemuroita eilisiin koulukisoihin. Kisoista tulossa myöhemmin oma postaus. Voin kuitenkin kertoa nyt jo että meni hyvin ja yli odotusten!



Helatorstaina pääsin kokeilemaan Viivin ylläpitoponia Piipaa, joka osoittautui kovin mukavaksi poniksi. Tein perus juttuja ja tunnustelin että millainen poni Piipa on ratsastaa. Kiitos vielä Viiville että pääsin tuonne kyytiin keikkumaan. Oli oikein avartava kokemus kuten taisin jo aiemmin sanoa. :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)