maanantai 11. huhtikuuta 2016

Lomaa edeltävät heppailut+toivekuvapostaus

Huoh... Tuntuu että nykyään joka toinen postaus on jonkin sortin kuulumispostaus. Viimeaikoina on tuntunut siltä että on joko pitkiä aikoja milloin ei tapahdu mitään= ei postattavaa tai sitten kaikki tapahtuu samaan aikaan= miljoona erilaista postausta/ yksi kuulumispostaus. Postausaiheitakin on vaikeampi keksiä jos ei tapahdu mitään sillä luulen että teitä ei kiinnosta lukea meidän päiväkävelyistä Ruusan kanssa tai siitä kuinka teen tallihommat joka päivä. Kuitenkin pidemmittä puheitta mennään kuulumisiin...

Lomailin tosiaan viimeviikon Lapissa lasketellen ja hiihdellen mutta tänään oli taas aika palata normaaliin arkeen kera tallihommien ja ponien. Paluu arkeen on sujunut loistavasti, vaikka olisinkin voinut jäädä lomailemaan vielä toiseksi viikoksi. Toisaalta siinä ajassa olisi ehtinyt tulla jo ponejakin hirmuinen ikävä, joten oli kotiin palaaminenkin rakkaiden elukoitten luokse ihan mukavaa.
Varsinkin alkuviikosta säät suosivat. Loppuviikosta oli vähän pilvisempää mutta ei se menoa haitannut!

Ennen lomaa Viivi kävi kuvailemassa kun ratsastin Chilillä. Chili oli aika pörhäkällä tuulella ja aina silloin tällöin leijailtiin maneesin toisesta päädystä toiseen astetta vauhdikkaammin. Muutamia kivojakin pätkiä tuli, loppuun varsinkin ja ainakin väistöt ja ravi-pysähdys-ravi siirtymät jäivät positiivisesti mieleen.
Kuvat (c) Viivi V.



Lomaa edeltävänä keskiviikkona ratsastin tunnilla taas Annilla, jonka kanssa yhteistyö alkaa pikkuhiljaa sujua paremmin. Mentiin kavaletteja ja puomeja jotka meidän osalta menivät hyvin ja tunti olikin ehkä parhaiten onnistunut taas vähään aikaan. Tunnin jälkeen harjasin Poksun ja rapsuttelin.



*Ilmoitusasiaa* Suunnitelmissa on että voisin tulevaisuudessa yrittää toteuttaa toivekuva postauksen. Aikaa kommentoida aiheita on viikko, eli 19.4. alan käymään aiheita läpi ja toteuttamaan postausta.

3 kommenttia:

  1. Toivekuvapostaukseen aiheita:
    Onnellisuus
    Voitto
    Rakkaus
    Hassu
    Epäonnistuminen
    Unelma
    lempi kuva Ruusasta
    Lempi kuva Poksusta
    Tippumis kuva
    Lempi varuste kuva

    VastaaPoista
  2. Tunnelma
    Ilo
    Ikävä
    Lempi koulukuva
    Lempi estekuva

    VastaaPoista
  3. Pomppuponi
    Uitto
    Auringonlasku
    Jusu
    Ruusa
    Chili
    Poksu

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)