keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lähtölaskenta vuoteen 2016: 1 ja 0!

Vuosi 2016 on ollut taas kerran ihan mahtava, kiitos teille ihmisille jotka olitte mukana tekemässä tästä vuodesta tälläisen! Paljon on ollut vastoinkäymisiä, iloja ja suruja, mutta kaikesta on selvitty ja tullaan jatkossakin selviämään. Kiitos kaikille kuvaajille, joiden ansiosta olen saanut tämänkin vuoden parhaat hetket ikuistettua. Kiitos vanhemmilleni, joita ilman en tätäkään lajia voisi harrastaa. Kiitos kaikille ''sponsoreille''. Kiitos hevosenomistajille, joiden hevosilla olen saanut ratsastaa ja tutustua erilaisiin hevosiin ja sitä kautta myös ihmisiin. Kiitos kaikille ystäville jotka tuette aina kun tukea tarvitsen. Kiitos ratsastuksenopettajalleni ja valmentajalleni että olen taas oppinut paljon uutta. Kiitos myös teille lukijoille jotka jaksatte olla aina innolla mukana meidän matkassa.

Vuoden aikana kirjoitettujen postauksien määrä: 35 postausta
Sivun katselut koko vuoden aikana: 8936 katselukertaa
Sivun katseluja eniten: Kesäkuu, 1241 katselukertaa
Eniten katsottu blogiteksti: Kouluvalmennus, 234 katselukertaa
Eniten katsottu sivu: Matilda, 598 katselukertaa
Blogiini päädytty useimmiten hakusanalla: uljas ruskea
 Top 3 Maat jossa blogiani on katsottu eniten koko blogin olemassa olo ajalta: Suomi 16 599 katselukertaa, Yhdysvallat 615 katselukertaa ja Venäjä 314 katselukertaa.


 Toivon kaikille ihanaa ja rauhallista vuotta!

3 kommenttia:

  1. Ihana tää sun blogi! Ihan mahtava ulkoasu, vaikka ehkä hippusen synkkä mun makuun. Tykkään kans tosi paljon tosta bannerista, kun se on kivan yksinkertanen, mutta ei kuitenkaan tylsä <3 Ja vähän myöhässä tulee, mutta kuitenkin hyvää uutta vuotta sulle! :)


    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Varmaan keväällä muuttuu taas hieman vaaleammaksi koko blogi, mutta tää oli nyt tämmöinen syysharmaa ulkoasu. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)