tiistai 29. joulukuuta 2015

Lähtölaskenta vuoteen 2016, 3!

Tavoitteita vuodelle 2016 

Vuodelle 2016 en ole vielä edes sen tarkemmin ajatellut tavoitteita, joten pääsen tässä samalla pohtimaan, että mitä odotan vuodelta -16 tai haluan kokea ja oppia  vuoden 2016 aikana.

Ensinnäkin odotan vuoden 2016 olevan entistäkin parempi, kuin mitä jo aikaisemmat vuodet ovat olleet. Tässä asiassa onkin odotukset aika korkealla,  sillä viime vuosikin oli niin super, että siitä on enää paha panna paremmaksi. Toki heppojen sairastelut ja suuremmat vastoinkäymiset voisi jättää kokonaan pois, mutta mitäpä elämä olisi, jos aina kuljettaisiin nokka kohti myötätuulta.

Aion myös ensi vuonna lasketella ensimmäistä kertaa ikinä. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta kyllä, en ole koskaan ikinä ennen lasketellut koko 14 ja puoli- vuotisen elämäni aikana. Toivottavasti opin nopeasti ja ilman suurempia kaatumisia ja mustelmia.

Ensi vuonna on myös aika hakea jatko-opinto paikkaa. Tätä varten haluan mahdollisimman hyvät arvosanat, jotta voin sitten valita vapaasti että minne haluan.

Ratsastuksen suhteen haluan oppia taas ratsastamaan entistä paremmin.
Haluan korjata istuntaa ja ratsastaa erilaisilla hevosilla. Haluan saada ratsastuksenkin suhteen taas yhtä hienoja mahdollisuuksia kuin kuluneenakin vuonna. Myös kisaamaan olisi mukava päästä.

Ihmeellisempiä tavoitteita en ole vielä vuodelle 2016 miettinyt, mutta eiköhän näillä päästä hyvin alkuun!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)