sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Uusi HEPPAkaveri

Kiviojalle saapui muutama viikko sitten kaksi suokkia, joista huomioni kiinnittyi heti jo pelkän kuvan perusteella toiseen eli Jori Hurjaan.
Tiedän varsin hyvin, että ulkonäkö ei kerro luonteesta mitään, mutta iskin silti silmäni suoraa päätä Joriin ja halusin päästä tutustumaan kyseiseen heppaherraan. Toiveeni toteutui jo seuraavalla viikolla kun pääsin ennen omaa ratsastustuntiani Jorin kyytiin. Ensivaikutelma oli, että ainakin nimi pitää paikkansa vauhdin puolesta. Muutenkin jo heti ensimmäisestä kerrasta lähtien vaikutti todella mukavalta hepalta, vaikkakin huonokuntoiselta vielä ja totesin että tämän hepan kanssa olisi kiva tehdä jatkossakin hommia.





Ratsastin Joria myös seuraavat kaksi päivää menemällä enimmäkseen kaikki askellajit läpi ja jumppailemalla ympyröillä. Näinä päivinä tykästyin Joriin entisestään ja mielessä pyörivät murheet Poksun pieneksi jäämisestä jäivät taka-alalle sillä olin vihdoin löytänyt hepan josta pidin jo näin lyhyen ajan kuluessa lähes yhtä paljon kuin Poksusta.
En osaa tarkkaan sanoa mikä Jorissa viehättää näin paljon, mutta jos laajempi vastaus riittää, niin varmaan kaikki, samalla tavalla kuin Poksussa.


Jorin kanssa pääsin jatkamaankin jo keskiviikkona tunnilla jolla hypättiin maastoesteitä. Ennen tuntia ei ollut minkäänlaisia ennakko odotuksia mitä tuleman pitäisi ja miten Jori hyppäisi, mutta kun alettiin hyppäämään totesin että hyvin menee.
Otettiin verkat kentällä ja tultiin muutaman kerran pientä lankkua jonka jälkeen siirryttiin pellolle maastoesteiden pariin. Jorilla tuppaa olemaan välillä aika paljon vauhtia joten Pamin suosituksesta vaihdoin sille esteille olympiat.
Heppa pysyi hyvin halinnassa ja saatiin useita hyviä hyppyjä. Tultiin alkuun kaikki esteet kerran yksitellen tai kaksie estettä peräkkäin ja sen jälkeen muutaman kerran koko rata.
Meidän radat sujuivat perushyvin. Pieniä korjauksia olisi voinut tehdä mutta muuten ei tuntunut hullummalta ja meitä kehuttiin vielä lopputunnista kuinka hyviä ratsastajat ja hepat olivat olleet. :)

 Ensi viikolla jää tunti välistä sillä suuntaan katseen kohti rippileiriä mutta toivon kovasti että kahden viikon päästä saisin jatkaa Jorin kanssa.









6 kommenttia:

  1. Sitten kun taitoa ja pituutta riittää ni ois itekki kiva hypätä Jorin selkään, mut kiva postaus ja hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ompas kivan näköinen hevonen ihan jo rakenteensakin perusteella! Tuollaiset jykevämmät ovat aina olleet mun silmään todella hienoja hevosia, en sitten tiedä että miksi :D Kuulostaa kyllä mahtavalta, että olet löytänyt tuollaisen treenikaverin! Ja hei, pidä hauska rippileiri! :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama itselläni että jykevät miellyttää usein silmää. :) Kiitos!

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)