torstai 15. lokakuuta 2015

33 lukijaa!!!

Nyt on kasassa huikeat 33 lukijaa! Vautsi, huippua! Kiitos kaikille ketkä jaksatte seurailla tätä hyvin epäaktiivista blogia aina uusien postausten toivossa. Olen joskus lupaillut että 30 lukijan kohdalla tulee erikoispostaus ja nyt on aika lunastaa lupaukset. Te lukijat saatte tällä kertaa vaikuttaa minkä erikoispostauksen teen.

Tein tuonne sivupalkkiin äänestyksen josta te valitsette oman suosikkinne ja äänestätte. Äänestysaikaa on viikko eli äänestys loppuu 22.10. ja sen jälkeen toteutan postauksen.

c) Viivi Vanhanen

2 kommenttia:

  1. Sattumalta löysin blogisi kun etsin Chokon kuvia enkä viitsinyt siihen postaukseen kommenttia pistää jos et sitä näe joten pistän tähän uusimpaan :) Choko tuli mulle Einolasta ja ihan mahtava kaveri ollut, toki ylä-ja alamäkiäkin ollut mutta suhteellisen hyvin. Voisin kertoa kyllä meidän kuulumisia tarkemmin jos haluat tietää? Vaikka sähköpostilla?

    Ja meistä löytyy vasta vain vähän blogista: http://kateudenkatse.blogspot.fi

    Blogi vasta alkumetreillä (olen siis moneen otteeseen vaihdellut blogia mutta palasin tuttuun ja turvalliseen jota käytin edellisen hevosen kanssa) joten paljoa ei tietoa löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Pahoitteluni etten huomannut kommenttiasi aikaisemmin.
      Tosi mukava kuulla että Choko on päässy hyvään kotiin. Kuulisin mielelläni enemmänkin kuulumisia. :) Voit laittaa miulle sähköpostia osoitteeseen rosleinruusa@gmail.com .
      Kävin katsomassa myös blogiasi!

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)