sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Messupostaus

Olin siis tasan viikko sitten sunnuntaina juuri tällä hetkellä ravailemassa pokemonin kanssa messukeskuksessa. Kerron vähän päivästämme nyt, mutta mitään tarkkoja aikoja en muista enää.

Aamulla oli herätys 04.00. Siinä oli sitten reilu puoli tuntia aikaa pukea ja syödä aamupala, kunnes piti lähteä ajamaan kiviojalle päin. Äiti jätti miut ison tien laitaan josta hyppäsin Pamin kyytiin. Oltiin tallilla ihan hyvään aikaan. Pokemon ja Jason oli jo hoidettu, joten harjailimme sitten Siiri-Maijan kanssa vielä Ciriuksen kuntoon. Sitten oli aika tarkistaa ja kantaa kaikki tavarat autoon, ja tietysti lastata ponit. Mentiin. Siiri-Maijan kanssa samaan autoon ja vaikka yleensä kuollaanki nauruun ni tänä aamuna kumpikii oli aika hiljaisia :D. Itteäni ainakii jännitti vähän. Heti alkumatkasta jouduttiin kääntymään takaisin tallille koska jotain unohtui. Ei se kuitenkaan aikatauluja sotkenut kun oltiin muutenkin puolituntia etuajassa.


Pysähdyttiin matkalla Pukaron paroniin, jossa mie ja siiri-maija vaihdettiin vaatteet. Miu pitäs jossai kohtaa harkita uusia kisahousuja koska noi on nii epäistuvat... Siitä kuitenkin jatkettiin matkaa ja Sonja vaihtoi meidän kyytiin. Matkalla syötiin vähän vielä siiri-maijan kanssa evästä. Matka meni tosi nopeesti ja oltiinkin jo hetken päästä messukeskuksessa. Ekana piti löytää oikea sisäänkäynti, mutta se olikin aika helppoa koska se oli kirjoitettu varmasti hevosenkokoisin kirjaimin :D. Toinen hieman mutkikkaampi asia olikin että miten sinne pääsi, mutta kyllähän me oikea reittikin löydettiin.


Sisäänkäynnin edessä otettiin ponieilta pois loimet ja ulos kopista. Talutettiin sisälle messukeskukseen, jossa ei vielä ollut muita kuin näytteille asettajia ja järjestäjiä sekä ratsastajia ja hevosia tietysti. Saatiin Pokemonille ja Ciriukselle(?) karsinat jossa oli sitten helpompi laittaa varusteet päälle. Käyiin ensin siiri-maijan kanssa vielä vessassa ja sitten satuloimaan poneja. Miulla oli alkuun vähän ongelmia kun ekana kiikutin poksun luokse ciriuksen karvaromaanin, sitten vein sen takaisin ja unohdin ottaa samalla satulavyön mukaan eli taas takaisin. Saatiin kuitenkin lopulta se satula ja ratsastaja selkään ja lähdettiin Viivin ja siiri-maijan kanssa veryttelemään. Näin ratsastajan näkökulmasta täytyy sanoa että veryttely oli TODELLA huonosti järjestetty. Kenttä oli varmaan 10x30 kokoinen ja siinä verytteli samaan aikaan lähes 20 hevosta ja ponia. Kävi ihan sääliksi niitä kisahevosia ja ratsastajia jotka hyppäävät sitä 140cm koska veryttelyssä tuskin ainakaan paljoa mahtuu hyppimään. Muutenkin veryttelyssä oli samaan aikaan ratsukoita joiden ei siellä olisi pitänyt olla.


Jokatapauksessa mie sain pokemonin kanssa johtaa kaikki rodut areenalle. Oli aika tosi hienon tuntusta nii upeen ponin kanssa kävellä messukeskuksen areenalla ja johtaa kaikkia joukkueita! Voisin millon tahansa mennä uudestaan!

Dartmoorit kisasivat ensin welshejä vastaan jotka sitten nopeuden puolesta voittivat meidät. Eka kierros ei kuitenkaan mennyt kovin hyvin vielä mein joukkueella, mutta toinen kierros eli b-finaali mentiinkiin sitten semmoisella ''voitto kotiin'' meiningillä. No ei sieltä ihan sitä voittoa tullut, taaskin vaan nopeuden takia, mutta oltiin toisia! :D Vaikka lopullinen sijoitus eli 5/6 ei ollutkaan mikään huippu niin oon kyllä enemmänkun tyytyväinen poneihin ja ratsastajiin koska me oltii  oikeesti parhaita! :D


Lopuksi käveltiin ponien kanssa vielä loppukäyntejä ja hoidettiin ne pois. Talutettiin hepat messualueen läpi traikkuihin ja vaihdettiin varmaan 2 minuutissa  vaatteet siiri-maijan kanssa. Sen jälkeen meillä oli useampi tunti ihan vaan aikaa semmoseen hengailuun ja oleskeluun. Käytiin kattelemassa myymälä aluetta sekä seuraamassa pääareenan tapahtumia. Itse en löytänyt messuilta muuta kuin Ruusalle ja Jusulle taas samoja heppanameja kuin viimevuonna. Kattelin myös Roeckelin hanskoja, mutta jätin ne kuitenkin sitten sinne.

Kateltiin kummatkin esteluokat ja lähdettiin ajelemaan kotiin päin. Pysähdyttiin matkalla Kuninkaantien abc:llä vessaan ja syömään. Mie taisin matkalla nukkua reilu puol tuntia ja olinkin ihan kuoleman väsynyt. Illalla ei ollut vaikea saada unenpäästä kiinni. Tallilla käytiin taluttelemassa poneja vielä vähän kentällä ja ooteltiin siiri-maijan kanssa kyytejä. Oli yks parhaista päivistä miun elämässä ja luulen että tulee aina olemaankin! <3 Kiitos Kiviojan ponitallille ja miun ratsastuksen opettajalle Pamille sekä Tarmolle joiden ansiosta tää oli mahdollista! Kiitos myös kaikille lloistavasta seurasta, erityisesti siiri-maijalle koska oltiin lähes koko aika kahdestaan, ja kiitos mein parhaalle joukkueelle eli Viiville ja Siiri-Maijalle ja poneille! <3 <3 <3




Kaikki postauksen kuvat Manja ja Sonja, Kiitos! :) Käykääs myös kattoo Sonjan blogi--> http://sonjaheppaileee.blogspot.fi/

2 kommenttia:

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)