tiistai 3. maaliskuuta 2015

Helsinki Horse Fair 2015!

Nonii eli lupailin teille kertoa siitä yllätyksestä tai miten sen nyt muotoilinkaan mutta siis otsikostahan voitte jo paljon päätellä. Kiviojan ponitallillta on siis tulossa nyt Helsinki horse fairiin rotujen taistoon kolme ponia jotka ovat siis Cirius, Pokemon ja Jason. Itse olen lähdössä Pokemonin kuskiksi. Rotujen taisto käydään sunnuntaina kymmeneltä. :)

Eilen ratsastelin Jusun. En tehnyt oikeastaan mitään ihmeellistä, kunhan vähän ravailin ja tein voltteja. Jusulta otettiin nyt jo tilsakumit pois, joten heikosti meinattiin pysyä pystyssä. Laukkaakin kokeilin nostaa, mutta lopputuloksena oli lähes nenilleen lentänyt ratsukko :D. Jusu kulki jokatapauksessa ihan kivasti ja olinkin tyytyväinen poniin. Sain korjailtua myös omaa istuntaa samalla. Minulla on ongelmana alapohkeen pitäminen hevosessa kiinni, kädet ja katse. Alapohje on ehkä kaikista helpoin korjattava ja katse sitten taas vaikein. Kädet sain eilen aika hyvin korjattua kun muituttelin koko ajan itselleni ''kädet, kädet, kädet...''. 

Viime lauantaina kävin Kiviojalla ''auttelemassa'', mutta ei miulla kauheesti muuta hommaa ollutkaan siellä loppujen lopuksi kuin ratsastaaponeilla. Ensimmäisen tunnin aikana menin joukon jatkeeksi Pokemonilla. Tunti oli aika tavallinen, paitsi että menimme pientä ristikkoa. Pokemon toimi hyvin ja välillä tuli tosi kaunistakin muotoa kuulemma. Laukassa Pokemon kuumui aika paljon, mutta vähän kun rauhoitteli nii kyllähän se sitten käsissä kuitenkin pysyi. Pokemonin jälkeen ratsastin Fenjan Siiri-Maijan kanssa pellolla. Mentiin Fenjalla n. 30 min. Fenja ei olisi kyllä kovin mielellään liikkunut mutta aina vuorotellen oli sitten toinen huitomassa takana raipalla. Lopuksi kävin vielä maastossa Ninnin kanssa. Ninni meni hyvin vaikka kentällä on ollut laiskahko. Laukaakin meni nätisti. Oli aika hassun tuntuista kun mentiin umpihangessa niin Ninni hyppäsi aina tavallaan pystyyn ja otti askeleen eteenpäin :D. En osaa selittää mutta jotkut saattoivatkin tajuta. Lauantaina en ratsastanut enää omia heppoja.

Pahoittelen että tähän postaukseen ei nyt kuvia tullut. Eiliseltä ratsastukselta olisi kyllä muutama, mutta niistä ei saa mitään selvää kun pimeässä otettuja salaman kanssa joten mielummin jätän ilman kuvia tämän postauksen.

1 kommentti:

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)