maanantai 14. heinäkuuta 2014

81~ Einola 1. päivä

Eli nyt kerron seitsemässsä postauksessa Einolan leiristäni. Olin Einolassa siis viikon ja meillä oli samalla 6. leirillä 6a eli yleis ja 6b eli koulupainotteinen. Tämä järjestely onnistui mielestäni hyvin ja ei tarvinnut turhan säätää mitään. Leiriläisiä oli 20, minut mukaan lukien. Julia, Anna, Meme, Tiia, Emma, Minä, Rosa, Tinja, Annika, Tuuli, Armi, Milla, Sanni, Oona, Sofia, Inka, Aino, Maija, Patta ja Sanna.
Tutustuin muutamaan todella kivaan ja mukavaan ihmiseen joita toivon näkeväni jatkossakin paljon :). Mutta siis:

Ensimmäisenä päivänä eli sunnuntaina, tulimme Emman kanssa einolaan noin 18.00. Pääsimme nukkumaan ainoon, isoon punaiseen mökkiin. Meidän kanssamma nukkui Tinja, Annika, Anna, Meme, Julia ja Tiia, sekä viimeisenä yönä Roosa. Kun kaikki olivat majoittuneet, menimme pieneen grillikatokseen. Siinä sitten juttelimme vähän kaikkea, esim. sovimme ratsastusryhmät ja leirihoitsut. Sain tänäkin vuonna Fasun hoitsukseni. Se kun oli miulla viimekin vuonna niin tietysti halusin sen pikku ponipalleron tänäkin vuonna<3.
Osa lähti hakemaan hevosia laitumelta, itse en lähtenyt mukaan. Miun vuoro olisi hakea huomenna. Käytiin nukkumaan siinä 00.00 suunnilleen. Itse en ihan heti saanut unta, mutta kyllä se jonkun ajan päästä tuli.


Tässä on näitä kuvia nyt, ei missään aika järjestyksessä ole mutta taitaa olla yksi kuva koulutunnilta chokon kanssa, itten on ponileikeistä kaksi kuvaa hallen kanssa ja leirikisoista nuo loput valtsun kanssa :).










3 kommenttia:

  1. Millo tulee uutta postausta...?

    VastaaPoista
  2. millo taas postaustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti nyt ole ehtinyt mitään. Kaikki kiire on nyt tullut tähän... Koulu... Hepat...

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)