tiistai 1. heinäkuuta 2014

78~ Leirille!

Joo, ensinnäkin pahoittelen kovasti luonnottoman pitkää postaustaukoa. Ei ole vaan kiinnostanut, ja en halua tehdä postaamisesta ittelleni pakkoa, sitten se ei ainakaan oo enää kiva. Kaikkee on tapahtunu, mutta valaisen nyt vaikka näitä tärkeimpiä juttuja ja kuulumisia teille hieman. Eli kesäksi hepat meni laitumelle, mutta tulivat sieltä jo takaisin, harkittiin että saatettaisiin ottaa jusu ja ehkä Tessa jos Tessan omistajalle vaan sopii tähän meidän pellolle joksiskin aikaa laiduntamaan :).  No kukas se Tessa sitten on? Se on suomenhevostamma varsa joka on 1. vuotias. Oon nyt käyny Fionalla, miu esteponilla hubsil yhet seurakisat kaks kuukautta sitte vissiinkii, luokkana oli 70cm clear round, mutta yksi puomi tuli alas miu takia ku oli just semmone miulle vaikee tie... Hieno poni kummiskii. Ponin kaa ollaan nyt ajeltu aktiivisemmin ja se ei oo enää semmone kamala kaheli. Ollaa jopa uskaultauduttu käymää jo metsälenkeilläkin avustajan kanssa :D. Voisin nyt vaikka joka kuvasta jotain selittää teille että pääsette vähän kärryille miu kuulumisista. Ainii 6.7 lähen einolaa viikos leirille joten sieltä voisin koittaa jotain postata sitten :D!


Eli oltiin viivin kanssa 2-3.6 ja 5-6.6 Leiriavustajina Kiviojalla päiväleireillä. Leiriläiset olivat mukavia ja Viivin kanssa oli kivaa! Ens vuonna uuestaa ;)?


Uimakuva, saatiin siis vikan leirin vikana päivänä käyä uittaa mitä ponei haluttii :). Ainii ja saatiin mennä euroopan huippuorilla Flying Pokemonilla :). Oli hieno poni!


 Jusu laitumella. Tänä vuonna kavereina olivat viivi suokki, lotta shettis, tessa suokki ja nala vuonis :).


 Lottaahan mie nyt siis kesän ajan oon käyny aktiivisemmin liikuttelee <3.


Jusun kaa oltii näyttelyis lappeenrannassa toukokuussa. Meidät palkittiin toisella palkinnolla ja oltiin luokan toisia. Jos jusu ei olisi ontunut pikkaisen oltaisiin varmasti oltu ensimmäisiä :).


Fionan kaa HubSilla alue estekisoissa, 70cm seuraluokka clear round :).



Fionan kaa estetreeniä. Kukaa ei sano tost myötäyksest :D



Jusuu uittamassa, surkea kuvanlaatu...



 Mein keittiön ikkunasta aamulla näky tälläne <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)