sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Palloilua

Moikka taas! Vähän taukoa on nyt ollut... Mutta ei enää:). Kävin siis tänään heti aamusta tallilla ja kävin ensin Iitan ja Niilon kanssa pitkän maastolenkin joka oli noin 13 km pitkä. Lenkki sujui ihan kivasti. Sää olisi saanut olla vähän parempi. Satoi nimittäin koko alkulenkin ajan ja vasta loppupuolella se alkoi hiljentymään. Vastaan tuli vain yksi inhottava mopopoika joka ei yhtään hiljentänyt mein kohdalla. Niilo alko pukittelee ja peruuttelemaan ja vasta tallilla huomattiin että siltä oli tippunut etujaloista kengät, luultavasti siinä hötäkässä. Muuten hepotkin oli ihan kivasti ja oli mukava lenkki:). Tallilla pistettiin vielä hepoille savihauteet jalkoihin. Kävin kotona nopeasti ja sitten takaisin tallille. Tällä kertaa miulla oli poneille mukana meidän vanha jumppapallo jota olin paikkailut edellispäivänä. Tarkoitus oli että josko ponit innostuisivat sillä leikkimään. Innostuivathan ne;). Tai siis Jusua ei kiinnostanut mutta ruusa tuuppi innoissaan turvallaan sitä ainakin puolen tunnin ajan.





5 kommenttia:

  1. Luen blogisia mielelläni ja pidän jutuistasi mutta voisitko päivitellä blogia useammin:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Kiitos ja kiva jos blogini on mieluista luettavaa:). Koitan postauksia tehdä niin usein kuin jaksan mutta täytyy toki ymmärtää kun minulla on kaksi ponia hoidettavana ja koulu yms. muut tälläiset niin aina ei niin paljon aikaa jää. Koitan tietenkin aina kun mahdollista postata:).

      Poista
  2. Hei ihan pakko kysyä, näyttää niin tutulta tuo poni. Ei kys. tamma ole sattunut olemaan muutama vuosi takaperin ylläpidossa Savitaipaleella? Jos on, meidän Oona ja Ruusa (Ruusuksi silloin kutsuttiin) olivat samalla tallilla, kaveruksia :)

    VastaaPoista
  3. Joo, sama ponihan se on. Ruusa ja Oona olivat hyviä kaveruksia ja ovat varmaan vieläkin. Tulkaa joskus käymään katsomassa ponia jos huvittaa. Tai jos kisoissa esim. nähdään. :)

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)