torstai 2. toukokuuta 2013

''Säikky'' poni=D

Eilen käytiin käverin kanssa ratsastamassa naapurissa maneesissa. maneesin seinät olivat sellaista muovi pressua joten poni tais vähän säikkyä niitä.
Ponilla oli siis tosi kiva ratsastaa! Heh heh;D.
 Opittiin ulkoa yks tietty kohta missä poni aina teki sen pukki laukka pätkän:). Jos kukaan ihmetteli muuten miksi tänne ei pariin päivään päässyt on syynä se että muokkasin blogin ulkoasua todella paljon:). Toivottavasti pidätte!

Toinen huomioitava asia on ja jota varmaan ihmettelette se että miksi tausta kuvassa lukee: Täyttä laukkaa eteenpäin.

Se on blogin uusi nimi ja nyt ajattelin ilmoittaa sen ennenkuin vaihdan osoittetta. Painakaahan päähänne!

Seuraava asia: Tuossa ei läheskään kaikki eilisenkuvat ole koska niitä on noin 80 yhteensä. videoista ajattelin joskus tehdä ehkä video koosteen youtubeen mutta saa nähdä mkten käy koska youtube lataa niin pitkään että miekin kasvan mummoksi ennenkuin se on ladannut!

Nyt tuohon eiliseen:). Eli maneesissa ei sitten voitu mennä koska poni jäi vaan kuunteleman kaikkia ääniä. Siirryttiin ulkokentälle. Siellä poni meni ensimmäisen kierroksen ihan kiltisti mutta toisella keksi että voisikin pelätä sellaista pientä vihreää laatikkoa kentän toisessa kulmassa. Siinä sitten teki tyytyväisenä äkki käännöksiä pukkien
laukan kanssa. Ratsastajat (mie ja emma) ei oltu todellakaan yhtä tyytyväisiä mutta kumpikaan ei tippunut kun on tottunut pysymään vauhdikkailla poneilla selässä.
 (<--ei tarkoita etteikö oltaisi ikinä kumpikaan tiputtu, miekin olen tervehinyt armasta isän maata monta kertaa lähietäisyydeltaXD)

Molemmat ratsastettiin noin 25 minsaa. un mie olin ratsastanut sen aikaa, vaihdettiin emman kanssa rooleja. Emma ponin selkään ja miulle kamera käteen:).

Emma ei kerinnyt mennä ponilla edes ekaa kierrosta kun poni teki pukki-laukka-äkkikäännöksen. Oli ponilla kyllä hauska päivä...

Yhdessä kuvassa kamera oli onneksi valmiina koska muuten en olisi saanut elämäni parasta kuvaa! Poni teki taas äkkikäännöksen ja lähti laukkaamaan miuta päin. Emma kyllä onnistui ohjaamaan miun ohi sen mutta vaisto sanoo että: ''Suojaudu nyt siltä hyvä ihminen''! pistin kädet eteen ja silmät kiinni ja painoin vaan ''ota kuva'' nappia. Siitä tuli aivan mahtava kuva ja aika tarkkakin. Se on tuo missä ponin takapää on ainakin puolessa metrissä!

 Tänään menen viiden aikoihin ratsastamaan naapuriin vuonohevos tamma nalalla. Lauantaina sitten Lappeen poniraveihin. Emmalla on montelähtö siellä ja mie meen taustajoukoiksi kannustamaan! ''Hyvä emma!''



4 kommenttia:

  1. Ahihhii hahah :D miten hieno kuva tuo missä poni pukittaa ja Emma(?) on selässä. Voi että, miekin haluan ratsastamaan, pääsisköhän tein tallille kesällä vierailemaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, miustakin enemmin kuin hyvin onnistunut otos=D. Tulkaa milloin vaan meille<3!

      Poista
  2. Tildaa! Pysyitkö pukissa selässä? kiva blogi sulla =)

    VastaaPoista
  3. Eiku menitsä sillä?

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)