sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mitä mieltä ootte?

Moikkeliis taas... Jos joku on huomannut, niin en oo kerenny kirjoitella mitään vähään aikaan... Nyt kuitenkin muutan sen asian ja ryhdistyn=)   Pistin äsken tuonne sivupalkkiin 2 kyselyä. Toivoisin että mahdollisimman moni vastaa koska sitten pystyisin mahdollisesti parantamaan blogiani ja tietäisin haluaisitteko että kirjoitan useammin turhastakin vai vain silloin kun on asiaa? Tuo tieto helpottaisi tosi paljon tätä bloggaamista.Kiitti!


Eilen kävin siis hyppäämässä mutta ei saatu kuvia kun miun kamera on hävinnyt jonnekkin... Epäilen että Ruusa on ottanut sen;). Mentiin naapuriin hyppäämään koska siellä on kunnon kenttä ja esteet. Siellä oli yksi toinenkin ratsastaja joka sitten ratsastuksen lopuksi kysyi että voisikohan Ruusaa alkaa vuokrata. Vuokraamisella  tarkoitti sitä, koska hän vuokraa omaa heppaansa jollekkin naiselle ja sen pojatki haluis ratsastaa muttakun se heppa on päälle 180 cm ainakin, ja pojat on vissiin ihan pieniä niin ratsastaminen on vaikeaa. Tuossa tekemäni Gimp tuherrus. Tarkoitus olis vähän antaa kuvaa siitä, minkä lainen kokoero noilla olis.
 
Miulle vissiin jos ne haluis vuokrata sitä myös maksettais siitä jos mie opettaisin niitä:). Jees!
Pidänkö joskus jonkun kilpailun täällä? Kiinnostaisiko ketään nyt kuulla tarinaa jonka ajan kulukseni aloitan ihan kohta kirjoittamaan? No aivan sama vaikka ei kiinnostaisikaan niin nyt mie uitenkin kirjoitan.
 
Miksi?!
 
Oli kaunis kesä aamu. Noora heräsi, ja nousi vuoteestaan. Tänään olisi Nooran syntymä päivä. Hän täyttää 12 vuotta. Kun Nooran vanhemmat astuvat Nooran huoneeseen Noora hieman pettyy koska heillä ei ole hänelle mitään lahjaa. Vain kortti. Noora ajattelee mielessään että he eivät olisi edes jaksaneet muistaa koko syntymä päivää ja nytkin saivat ostettua vaivoin jostain lähi kaupasta kortin. Noora oli todella pahoittanut mielensä vanhempien välin pitämättömyydestä. Olihan tänään sentään hänen syntymä päivänsä!
 
Nooran vanhemmat hymyilivät hieman arasti samalla kun antoivat kortin Nooralle ja Noora oli jo valmis purskahtamaan itkuun koska ei saanut lahjaakaan heiltä. Mutta sitten Noora huomasi mitä kortissa luki, ja oli vähällä pyörtyä.
''Paljon onnea 12 vuotta täyttävälle ihanalle Nooralle<3! Kuten ehkä huomasit meillä ei ole sinulle lahjaa mutta käyppä tallissa niin löydät lahjasi!
T: Äiti ja Isä''
 
Noora oli todella onnellinen! Hän katsoi vanhempiinsa ja kysyi:
-Oikeastikko?
-Kyllä. Olet ollut joka päivä niin ahkera ratsastus koululla että opettajasi soitti ja sanoi että pärjäisit jo oman hevosen kanssa.
- Voi kiitos! Olette maailman parhaat vanhemmat<3!
 
Sen sanottuaan Noora juoksee täysillä talliin. Mutta kun hän avaa oven, hän on vähällä pyörtyä...Hän näki jotain kamalaa...
 
Jatkoa?:)

3 kommenttia:

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)