sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Villiponeja

Keskiviikkona eli eilen oli ratsastus tunti. Hyvin meni:)! Menin Colibrilla ja olin ainakin kuulemani mukaan ensimmäinen joka sillä kävi maastossa:)! Kiva!

Tuossa ylhäällä on kuva siitä. Tosi mukava nuori poni jolla mukavat askellajit. Maastossa ensin yhden tuntilaisemme poni rupesi tekemään pieniä pyllyn nosto pukkeja. Sitten toinen heppa ensin nousi ihan pikkuisen pystyyn ja sitten pukitti. Se jälkeen se loikkasi sivulle ja hankeen. Polvia myöten hangessaXD. Colibri rupesi säikkymään kaikkea mutta ihan ymmärrettävää koska niin nuori poni on. Me ei menty kovin pitkää lenkkiä maastossa koska oli aika liukasta joten ei edes laukattu...

Miun tunnin jälkeen oli miun pikkusiskon tunti. Se meni Sunshinella.

Tuossa on siitäkin kuva:)! Sanssain oli tosi kivasti. Ne meni kentällä. Tallin omistaja teki kentän vieressä pellolla maan siirto töitä. Sitten yks Fiona lähti oikeasti kamalaan kiitolaukaan ja yks pieni tyttö joka sillä meni tippui kaulalle. Fiona pukitti tosi isoja pukkeja ja Moona tippui maahan suoraan komeassa kaaressa pää edellä. Lopuksi Fiona hyppäsi Moonan yli koska Moona oli sen tiellä. Huhuh minkä näköistä!

Pami (ratsastuksenopettaja) sanoi että eiköhän mennä kävelemään maastoon. Hain kaikille riimut ja poneille tuli taluttajat:). Lopputunti maastossa sujui ihan hyvin ja kun tultiin talliin mie rupesin ottamaan hassuja kuvia:)!!!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)