lauantai 22. marraskuuta 2014

Ohjasajoa+KYSYMYSPOSTAUS!

 Eilen kummiski kävin taas tallilla, tällä kertaa elsan kanssa. Tallihommat oli jo tehty joten meille ei jäänyt muuta kuin tallin lakaisu ja vesien kanto pihalle. Mie kannoin vedet ja Elsa lakaisi tallikäytävän.

Ekana oltiin suunniteltu että elsa menee ruusalla ja mie jusulla, mutta vaihettiinkin viimehetkellä toisinpäin. Elsa siis ratsasti Jusulla ilman satulaa käyntiä ja mie päätinkin vaihteeksi ohjasajaa ponia. Harjailtiin ponit hyvin ja laitettiin varusteet päälle. Oli inhottava valjastaa kun sormet meinas jäätyä vähän joka välissä...

Kentällä on tällä hetkellä tosi huonot ja himmeet valot syystä jota en tässä nyt ala kertomaan. Just ja just näkee, mutta on sekii nyt parempi ku ei mitää. Päätin harjoitella ponin kanssa pysähdyksiä, kun se on niin malttamaton niissä. Maastossakin kun koittaa pysäyttää nii se alkaa sillai ''keinumaa' eli hyppii etee ja taakse. :/ No tein sillai et jokaisen sivun puoleen väliin pydähys ja alkuun koitin saada pysähtymään edes sekunniksi tai pariksi ja heti kiitin kun jaksoi hetken seistä paikoillaan. Lisäsin sitten pikku hijaa sitä aikaa ja n. 4 sekuntia jaksoi parhaimmillaan seistä paikoillaa. Kyllä tässä on vielä harjoiteltavaa mutta eiköhän se siitä joskus vielä opi :).

Onkos muilla jo kauhee joulfiilis? Ittelläni on ainaki iha  mahoton. Lisäksi oon nyt innostunut neulomaan villasukkia :D. Kannattaa oikeesti kokeilla, kantapää on se ainut vaikeampi kohta oikeestaan, mutta siihenkin löytyy ntistä esimerkiksi hyviä ja helppoja ohjeita. Villasukkien tekeminen on myös hyvää, hauskaa ja hyödyllistä ajan vietettä.

Kuten otsikostakin näkee, niin nyt olis luvassa sitten myös kysymyspostausta. Aikaa kysyä kysymyksiä on 1.12.2014 asti. Sitten toteutan sen. Eli nyt kaikki kyselemään mitä mieleen tulee, vastaan kaikkiin :)


Ja sori muuten taas, kuvat on puhelinlaatua, mutta kai nääkin on nyt parempia kun ei mitään...? :)





2 kommenttia:

  1. Minkä rotuinen jusu on?
    Mikä sen kokonimi on?
    Missä paikoissa olet käynyt tunnilla?
    Lempi poni kiviojalta?
    Emtä hubsilta?
    Jusun säkä?
    Ruusan säkäkorkeus?
    Daalia vai etydi?
    Meetkö ensi kesänä leirille?

    VastaaPoista
  2. mikä on sun lempiväri?
    paras hevonen/poni?
    oletko koskaan hiihtoratsastanut?

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)