tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kärryttelyä

Heips! Ponin kärryt saapuivat kaksi päivää sitten. Oon nytten ajanut molempina päivinä, tänään on tarkotus pitää vapaapäivä, ponilla siis :). Aika hyvin on nyt sujunut, tosin Ruusa säikkyy koko ajan jos kärry esim. menee monttuun ja pomppaa ylöspäin... Siinä onkin sitten pakko ottaa sellainen ärsyttävä laukkaloikka eteenpäin ja niin edespäin. Toivotaan nyt kuitenkin että Ruusa tottuu kärryihin kun niitä oon niin kauan oottanut.


Sitten Jusuun. Jusuhan ei siis enää onnu mutta olen nyt kuitenkin tosi varovaisesti aloittanut taas liikkumaan. Ollaan käyty maastossa ja otettu muutamia laukkapätkiäkin joten eiköhän kohta puolin voi taas kentälläkin treenailla. Yhtenä päivänä maastossa mamma jopa pukitti! Eihän se nyt jonkun muun hepan kanssa välttämättämikään ihme ole mutta Jusu, nin kiltti joka ei koskaa pukittele ratsastaja kyydissä tai hypi pystyyn!



 Oon nyt ajatellut että voisin koittaa opettaa Jusulle jotain temppuja sekä Ruusalle. Jusulle pääasiassa koska se sentään jaksaa edes koittaa kun Ruusa taas hamuaa vaan palkintoja eikä muusta tulekkaan sitten yhtään mitään...:/ Katoin Kimbe&Ruffe blogista temppu ohjeita ja ainakin jotakuinkin tajusin ne :D. Olis tosi kiva opettaa ainakin  istumista, espanjalainen käyntiä, jalan nostamista/kuopimista yms. muita tälläisiä.

 Sitten viimeiseen asiaan eli kisoihin. Nyt ei ole Jusun kanssa mitään kisoja koska ei olla päästy treenaamaan. Päästään luultavasti kuitenkin taas huhtikuussa radoille :D! Toivottavasti. Ruusan kanssakaan ei mitään ole eikä varmaan enää oikein tulekkaan sillä oonhan sille kohta vähän iso jo...
Ehkä tänä viikonloppuna meen Einolan tallille estekisoihin mashdollisesti 70cm luokan jos vaan pääsisin. Ja siis lainaisin sieltä tietenkin heppaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)