keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Mooi! Eilen olin kaverini kanssa ratsastamassa yhdellä tallilla jolla on yksi minulle todella tärkrä poni. Nimittäin se maailman toisiksi ihanin poni eli Gladebo boy, Late. Kun mentiin tallille ponit oli haettu jo sisälle valmiiksi oottamaan meitä. Sitten emma kysyi ponien omistajalta että kunpi menee kummallakin ja sitten me saatiin itse valita. Vaikka late on miulle tosi tärkeä niin miulle oli ihan sama kellä menen. Kunhan ees nään laten. Emma antoi miun kuitenkin mennä latella ja itse meni tiltalla joka on myös shettis. Aika saman näköinen kuin ruusa=D.

Myö mentiin maastoilemaan ja ajattelin että ne maastot olisivat olleet ihan hyvät mutta nehän olivatkin mahtavat! Siellä oli ylämäkiä ja alamäkiä. Laukka ja ravi suoria jotka olivat tosi pitkiä. Joissain kohdissa ratsastettiin pellon laitaa ja joissain mentiin metsässä. Paras kohta oli varmaan kun mentiin järven rantaan ja saatiin kahluuttaa poneja. Late kahlasi hienosti ja tilta olisi koko ajan halunnut käydä ainakin emman mukaan piehtaroimaan veteen. Mie en sitä piehtäroimis aijetta huomanneut mutta vedellä tilta kyllä leikki!

Kun tultiin järvestä pois saatiin laukata yksi iso mäki ylös ja ´latehan laukkasi sen tosi hienosti. Poniherra ei vain olisi malttanut pysähtyä kun pääsi laukkaamaan=)!

Tänään sitten pidin kahdelle serkku tytölle keppari tunnin joka kenti noin 15 minuuttia. Sellaisia perus asioita. Laukkaa, ravia, pysähtymisiä ja voltteja;D.

Kukas on huomannut että olen nyt kirjoittanut paljon useammin kuin ennen?

4 kommenttia:

  1. Blogiasi on kiva lukea, koska lähes olet kirjoittanu uuden postauksen.

    VastaaPoista
  2. Miustakin on ihana lukea näitä siun juttuja! :) <3

    VastaaPoista
  3. Ja hei, missä viipyy jatko-osa siun kesätarinaan!? Odotan jO!

    VastaaPoista
  4. Kuinka koreita esteitä Ruusa hyppää?

    VastaaPoista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)